Loading...
Hjelp noen med å gjøre dagen deres litt lettere

Bli hjemmehjelp!

Mer informasjon

Finn jobber inne eldreomsorg på Yoopies sin side på et klikk!

 • Jobber innen eldreomsorg

  Jobber innen eldreomsorg

  Ser du etter en deltidsjobb, midlertidig jobb eller helgejobb for å tjene litt ekstra penger? Gode nyheter: Yoopies fikser det!
  På Yoopies sin nettside kan du finne hundrevis av jobber innenfor eldreomsorg i ditt område. Ta enkelt kontakt med familier med behov for hjelp og forklar hvorfor du er den perfekte kandidaten.
  Arbeidsoppgavene varierer avhengig av hva slags type hjelp som trengs. Noen jobber krever hjelp med å handle matvarer, matlaging eller vasking. Det er opp til deg å prate med familien for å finne ut hvilke behov de har.
  Glem ikke at det er helt gratis å finne en jobb på Yoopies sin nettside, så gå over til siden og finn en jobb nå!

 • Kontakt familier direkte som har behov for eldreomsorg

  Kontakt familier direkte som har behov for eldreomsorg

  Er du omsorgsfull og liker å jobbe med eldre? Å finne jobb som hjelpepleier kunne ikke vært enklere! Registrer deg og lag en annonse på siden og fortell om tidligere erfaringer, dine kvalifikasjoner, dine motivasjoner, tilgjengelighet og pris. Gå over til Yoopies sin søkeside og kontakt familier nær deg, enten via melding eller på telefon.
  Uansett hva slags tjenester du tilbyr vil Yoopies finne den perfekte jobben for deg. Registrer deg gratis nå!

 • Dere avtaler selv lønn. Yoopies tar ingen formidlingsgebyr.

  Dere avtaler selv lønn. Yoopies tar ingen formidlingsgebyr.

  I motsetning fra tradisjonelle eldrehjem eller andre private hjemmetjenester tar ikke Yoopies provisjon eller formidlingsgebyr. Vi hjelper deg kutte ned på kostnadene ved å sette deg i kontakt med en pålitelig og omsorgsfull pleier, og lar dere selv avtale pris .
  Yoopies gir deg også tilgang til anmeldelser og anbefalinger for omsorgs- og hjelpepleiere nær deg. Takket være Facebook-integrasjon på Yoopies sin side, kan du se hvilke av dine venner som har anbefalt visse profiler.
  Yoopies er så mye mer en en plattform: det er et fellesskap av familier som ønsker å hjelpe hverandre finne den perfekte pleieren til sine elskede familiemedlemmer!