Loading...
Vil du videreføre din kunnskap?

Bli privatlærer!

Mer informasjon

Oppdag de beste jobbene som privatlærer nær deg!
Bla gjennom siden til Yoopies helt gratis og se hvilke jobber som finnes i ditt område.

 • Finn en jobb som privatlærer på et klikk!

  Finn en jobb som privatlærer på et klikk!

  Liker du å lære bort? Er du å jakt etter en deltidsjobb, midlertidig jobb eller helgejobb? Hvorfor ikke bli privatlærer!
  På Yoopies sin nettside kan du enkelt lage en profil og søke på jobber - helt gratis! Ikke noe papirarbeid kreves, bare lag en profil og skriv om deg selv, dine ferdigheter, motivasjoner, erfaringer og tilgjengelighet. Alt som kan være av interesse for en potensiell arbeidsgiver! Det er bare et spørsmål om tid før du har du har funnet den perfekte jobben!

 • Prater du et annet språk eller spiller du et instrument? Del din lidenskap på Yoopies!

  Prater du et annet språk eller spiller du et instrument? Del din lidenskap på Yoopies!

  Er du musiker eller god i å lære bort språk og på leting etter kveldsjobb eller helgejobb? Hvorfor ikke bli privatlærer?
  På Yoopies sin nettside er det flere familier på leting etter en privatlærer. Noen trenger en pianolærer, andre vil ha en fransklærer. Du kan tilby dine ferdigheter, dele din lidenskap og tjene penger - alt på en gang!
  Ikke glem at Yoopies tar ikke provisjon eller formidlingsgebyr, så prisen du blir enig med foreldrene om er det du tjener. Så enkelt!

 • Finn jobber som privatlærer i Oslo og resten av Norge!

  Finn jobber som privatlærer i Oslo og resten av Norge!

  Å finne en privatlærerjobb på Yoopies kunne virkelig ikke vært enklere!
  Alt du behøver å gjøre er å lage en profil på Yoopies sin side der du forteller potensielle arbeidsgivere om deg selv. Inkluder alle dine kvalifikasjoner, tidligere erfaringer, motivasjon, priser og tilgjengelighet... alt som kan være av interesse for en arbeidsgiver. Foreldre vil kunne kontakte deg på e-post eller telefon, og før du vet ordet av det vil du ha funnet en jobb!
  Privatlærere kan også kunne kontakte arbeidsgivere direkte!