Loading...
Jobb som barnevakt eller dagmamma

Finn foreldre i nærområdet! Det er en lek!

Mer informasjon

Yoopies gjør søket etter en jobb så mye enklere.
Enten du leter etter jobb som barnevakt eller dagmamma gir Yoopies deg tilgang til hundrevis av familier i hele Norge.

 • Finn foreldres annonser fra hele Norge

  Finn foreldres annonser fra hele Norge

  Ser du etter jobb som barnevakt eller dagmamma? Du trenger ikke lete lenger! På Yoopies sin side vil du kunne lage en profil hvor du indikerer til tilgjengelighet, kvalifikasjoner, priser og preferanser.
  Kanskje du bare er tilgjengelig én gang i uken, eller i helgene? På Yoopies er du sikret å finne en jobb som passer deg!
  Vi anbefaler deg å se og svare på så mange profiler som mulig da det for tiden er mer enn 1470 jobbtilbud på Yoopies. Glem ikke å inkludere så informasjon om deg selv og dine erfaringer. På Yoopies finner du alt fra deltidsjobber, helgejobber til fulltidsjobber!

 • Avtal pris med familiene uten provisjon

  Avtal pris med familiene uten provisjon

  I motsetning til barnevaktbyråer tar ikke Yoopies provisjon eller andre skjulte avgifter. Som barnepasser eller dagmamma avtaler du pris direkte med foreldrene. Alt vi ber om er å oppgi omtrent hvor mye du ønsker å ta betalt - det vil si, minimum timepris som barnevakt eller månedspris som dagmamma. Dette tillater foreldre å velge hver barnevakt basert på spesifikke priskriterier.
  For mer informasjon om gjennomsnittlig pris for barnepass gå til får FAQ-seksjon. Og glem ikke: å ha en verifisert profil øker sjansen for å finne en jobb. For få gjøre dette må du bare laste opp kopi av gyldig legitimasjon, bekreftelse på adresse og en kopi av dine kvalifikasjoner. Når du er ferdig vil vi kunne merke din profil som verifisert!

 • Finn barnepass som passer inn i timeplanen din

  Finn barnepass som passer inn i timeplanen din

  Om du leter etter barnevakt i Oslo eller dagmamma i Bergen er Yoopies er løsningen! Ikke bare er nettsiden vår tilegnet alle barnepassere i hele Norge, det er også helt gratis å bruke det!
  Desto flere profiler du fullfører, jo flere poeng samler du hver måned som kan løses inn i gaver og premier på bare tre enkle steg: (1) inviter din barnepasser til å registrere seg på Yoopies; (2) spør en familie du har jobbet for om å skrive en anmeldelse på din profil; (3) oppdater din tilgjengelighet så ofte som mulig.
  Så glem ikke å oppdatere din kalender om din timeplan forandres, eller om du finner en jobb innen barnepass. Til nå har over 400 barnepassere satt sin lit til Yoopies og funnet jobb på siden. Vent ikke lenger og start søket ditt nå!