Loading...
Ser du etter en jobb?

Uansett talent, finn en jobb som passer for deg!

Mer informasjon

På leting etter hjemmetjenester nær deg? På Yoopies sin side kan du bla gjennom hundrevis av jobber innen barnepass, husarbeid, dyrepass og eldreomsorg - alt på et klikk! Du er garantert å finne en jobb som passer deg!

 • Finn annonser til familier i Oslo og resten av Norge.

  Finn annonser til familier i Oslo og resten av Norge.

  Yoopies er en av Norges mest pålitelige plattformer for barnepass som matcher foreldre med barnevakter, dagmammaer, privatlærere, rengjøringshjelp og dyrepassere i hele Norge.
  Enten du ser etter en helgejobb eller fulltidsjobb er det sikkert at du finner noe på Yoopies sin side. Bla enkelt gjennom lister med familier som trenger dine tjenester!
  Gå til Yoopies.no og finn en jobb nå!

 • Kontakt direkte familier som har behov for hjemmehjelp.

  Kontakt direkte familier som har behov for hjemmehjelp.

  Å finne en jobb hos Yoopies kunne virkelig ikke vært enklere! Lag en profil og publiser en annonse med all relevant informasjon om deg selv: dine tjenester (barnepass, privatlærer, dyrepass, rengjøringshjelp, osv.), tidligere erfaringer, kvalifikasjoner, tilgjengelighet og priser.
  Du kan også lage flere annonser fra samme profil. For eksempel om du ser etter barnepass-jobber i helgene, men også vil tilby privattimer, trenger du bare å lage separate annonser for hver tjeneste.
  Uansett hva slags jobb du ser etter er du garantert å finne noe på Yoopies!

 • Avtal lønnen din direkte med familier.

  Avtal lønnen din direkte med familier.

  I motsetning til tradisjonelle byråer tar ikke Yoopies provisjon eller formidlingsgebyr. Så prisen dere blir enige om er penger du får rett inn på konto!
  Yoopies tar seg av alt papirarbeid slik at du kan bare lene deg tilbake og motta betaling uten å bekymre deg! Fyll inn ønsket lønn på profilen din og avtal antall timer og arbeidsoppgaver direkte med arbeidsgiver. Når arbeidet er fullført blir lønnen din overført direkte til din konto. Det er så enkelt!