Loading...
Dyreelsker?

Finn en dyrepasser-jobb nær deg!

Mer informasjon

Er du på jakt etter jobb som dyrepasser i ditt område? På Yoopies sin side kan du søke gjennom hundrevis av jobber som kattepasser og hundepasser. Det er bare et klikk unna!

 • Finn en dyrepass-jobb på et klikk!

  Finn en dyrepass-jobb på et klikk!

  Ser du etter en deltidsjobb, midlertidig jobb eller helgejobb for å tjene litt ekstra penger? Og liker du dyr? Hvorfor ikke bli dyrepasser?
  På Yoopies sin nettside kan du finne hundrevis av jobber innenfor dyrepass i ditt område. Skriv litt om deg selv og dine erfaringer, og kontakt dyreeiere i ditt område for å avtale din neste jobb. Glem ikke at det er helt gratis å finne en jobb på Yoopies sin nettside, så gå over til siden og finn en jobb nå!

 • Ta kontakt direkte med dyreeiere

  Ta kontakt direkte med dyreeiere

  I motsetning til et dyrepass-byrå tar ikke Yoopies provisjon eller formidlingsgebyr - prisen du avtaler med dyreeier er prisen som betales inn på konto!
  Du kan finne dyreeiere enkelt ved å gå til søkesiden på Yoopies, velge en profil som interesserer deg, for så å kontakte dem direkte på e-post eller telefon. De kan være på leting etter kattepass, hundepass, hundelufting eller dyrepass hjemme hos eier. Det finnes mange forskjellige jobber på Yoopies!
  Hva venter du på?!

 • Finn en dyrepass-jobb som passer inn i timeplanen din.

  Finn en dyrepass-jobb som passer inn i timeplanen din.

  Enten om du ser etter hundelufting-jobber i Oslo eller kattpass-jobber i Bergen, Yoopis gir deg tilgang til de største antall dyrepass-jobber i hele Norge!
  Det er du som velger hvordan timeplanen skal organiseres. Om du kun er tilgjengelig i helgene kan du spesifisere dette på profilen din, og skal du på ferie kan du sette annonsen din på pause. Når du er tilbake kan du enkelt reaktivere annonsen!