Loading...

En hjemmehjelp som respekterer de eldre!

Finn hjelp til eldre og reserver gjennom Yoopies!

Mer informasjon

Finn pålitelig hjemmehjelp til eldre på Yoopies - the største plattformen for eldrehjelp.

 • Finn den perfekte omsorgen for dine foreldre og kjære.

  Finn den perfekte omsorgen for dine foreldre og kjære.

  Har dine familiemedlemmer behov for hjelp, men du vet ikke riktig hva slags hjelp du skal lete etter? Ikke bekymre deg, Yoopies er her for å hjelpe deg!
  Å finne den rette hjelpen til eldre på Yoopies kunne ikke vært enklere: søk etter hjelpere i ditt nærområde og kontakt de som interesserer deg. Uansett hva du leter etter - følgesvenn, assistent eller hjemmehjelp, vil du garantert finne det på siden til Yoopies!

 • Finn eldreomsorg i Oslo og over hele Norge.

  Finn eldreomsorg i Oslo og over hele Norge.

  Det har aldri vært enklere å finne en pålitelig hjemmehjelp! Registrer deg gratis på siden til Yoopies og presiser dine behov og tidsrom!

 • Eldreomsorg uten formidlingsgebyr eller provisjon.

  Eldreomsorg uten formidlingsgebyr eller provisjon.

  I motsetning fra tradisjonelle eldrehjem eller andre private hjemmetjenester tar ikke Yoopies provisjon eller formidlingsgebyr. Vi hjelper deg kutte ned på kostnadene ved å sette deg i kontakt med en pålitelig og omsorgsfull pleier, og lar dere selv avtale pris .
  Yoopies gir deg også tilgang til anmeldelser og anbefalinger for omsorgs- og hjelpepleiere nær deg. Takket være Facebook-integrasjon på Yoopies sin side, kan du se hvilke av dine venner som har anbefalt visse profiler.
  Yoopies er så mye mer en en plattform: det er et fellesskap av familier som ønsker å hjelpe hverandre finne den perfekte pleieren til sine elskede familiemedlemmer!

Finn en Hjemmehjelpjobb

Kom i gang!