Loading...

En dyrepasser som elsker dyr like mye som deg!

Finn den perfekte dyrepasseren og reserver på nett gjennom Yoopies.

Mer informasjon

Dyrepass gjort enkelt: enten det er hundepass, kattepass eller huspass du er på jakt etter vil Yoopies sørge for at du finner det du trenger!

 • Finn dyrepassere i Oslo og rundt om i hele Norge!

  Finn dyrepassere i Oslo og rundt om i hele Norge!

  Skal du på ferie, men har ingen til å passe på kjæledyret ditt? Ikke bekymre deg!
  På Yoopies sin side kan du finne alle typer dyrepass, enten om du trenger noen til å mate katten eller lufte hunden din! Du kan ta med kjæledyret ditt til noen andres hjem, eller de kan bli passet på hjemme hos deg. Det er opp til deg å finne den beste løsningen for deg og din pelskledde venn.
  Glem ikke: du kan også finne dyrepass på deltid på Yoopies-siden, eller øyeblikkelig pass for når du har behov for hjelp i siste liten.

 • Pålitelige dyrepassere anbefalt av de du kjenner.

  Pålitelige dyrepassere anbefalt av de du kjenner.

  Å stole på at en fremmed skal ta vare dine pelskledde venner er ikke alltid like lett. Det er nettopp derfor Yoopies gir deg muligheten til å lese gjennom anmeldelser og anbefalinger for katte- og hundevakter i området.
  Yoopies er så mye mer enn en plattform - det er et felleskap av dyreeiere som hjelper hverandre finne pålitelig dyrepass! Med Facebook-integrasjon på Yoopies-siden kan du også se hvem i ditt nettverk som allerede har anbefalt en dyrepasser.

 • Ta kontakt med dyreeiere direkte gjennom Yoopies sin plattform.

  Ta kontakt med dyreeiere direkte gjennom Yoopies sin plattform.

  Å finne dyrepass har aldri være enklere! Velg profilen til en hund- eller kattepasser som interesserer deg, og kontakt dem via e-post eller melding. Alt avtales mellom deg og dyrepasser. Vi tar vi ingen provisjon eller formidlingsgebyr, og prisen du ser er prisen du betaler! Finn din neste dyrepasser med noen få klikk ved å registrere deg hos Yoopies nå!

Finn en Dyrepassjobb

Kom i gang!