Loading...

Finn barnevakter, det er en lek!

Finn den perfekte barnevakten. Reserver på nett gjennom Yoopies.

Mer informasjon

Uansett hva slags hjelp du ser etter vil du kunne finne alt du trenger på et klikk! Logg inn på din Yoopies-konto, bla gjennom hundrevis av profiler nær deg og velg en som passer deg og dine behov! Vi har alt fra barnevakter til dagmammaer!

 • Finn barnepass i Oslo eller andre steder i hele NO

  Finn barnepass i Oslo eller andre steder i hele Norge

  På leting etter den perfekte barnepasseren for barna dine? Her på Yoopies finner du all slags barnepass til alle anledninger - om det er barnevakt på deltid, dagmamma eller au pair.
  Skreddersy søk basert på dine egne kriterier på Yoopies sin side, og finn hjelpen som dekker dine behov! Med over hundrevis av annonser vil du være sikker på at du finner noen du liker!

 • <a href="https://yoopies.fr/nounou">Søk etter dagmamma</a>: Yoopies har den perfekte løsningen

  Søk etter dagmamma: Yoopies har den perfekte løsningen

  Yoopies sørger for en alt-i-én-tjeneste: finn en barnevakt, ansett dem og betal via Yoopies sin plattform. Det er ingen formidlingsgebyr eller skjulte kostnader - i stedet bestemmer barnevakten selv sin pris og du betaler dem direkte.
  Om de tilbyr barnepass sporadisk eller fulltid vil alle barnepassere indikere sin tilgjengelighet på sin profil, sammen med deres anmeldelser og anbefalinger fra andre foreldre. Priser, timer og anmeldelser er åpen for alle foreldre.
  Enten du ser etter en barnevakt, dagmamma eller au pair vil du kunne finne alt her på Yoopies!

 • Barnepass som er pålitelig og rimelig

  Barnepass som er pålitelig og rimelig

  Yoopies er tilbyr så mye mer enn bare barnevakttjenester! Vi kan også hjelp deg med å finne en dagmamma eller barnepasser anbefalt av dine nærmeste venner.
  Takk være integrasjonen av Facebook kan du se hvilke av dine venner som har evaluert barnevakter nær deg. Takket være anmeldelser, kvalifikasjoner, verifiseringer, profilbilder og direktelinker til Facebook gjør Yoopies det enkelt for deg å finne en pålitelig barnevakt uten å måtte ringe rundt til venner og bekjente!
  Målet vårt er å kunne skape et sterkt og pålitelig sosialt nettverk, for vi forstår at ikke hvem som helst kan passe på barna dine.

Finn en Barnepassjobb

Kom i gang!