Loading...

En vaskehjelp du kan stole på!

Finn den perfekte rengjøringshjelpen og reserver på nett gjennom Yoopies.

Mer informasjon

På Yoopies kan du finne sikker og pålitelig rengjøringshjelp på et klikk!

 • Finn pålitelig vaskehjelp nær deg.

  Finn pålitelig vaskehjelp nær deg.

  Er det for få timer i døgnet? Eller er du helt enkelt bare lei av å vaske hjemme? Frykt ikke, Yoopies er her for å gjøre livet ditt litt enklere!
  Takket være Yoopies sin brukervennlige plattform har det aldri vært enklere å finne rengjøringshjelp! Bare lag en profil og finn en person nær deg som passer deg og dine behov.
  Hvorvidt du leter etter en rengjøringshjelp på ukesbasis, månedsbasis eller bare for én dag, vil du finne alt du trenger her hos Yoopies!

 • Ser du etter vaskehjelp på kontoret? Yoopies er her for å hjelpe!

  Ser du etter vaskehjelp på kontoret? Yoopies er her for å hjelpe!

  Det er ikke bare hus som trenger rengjøring! I tillegg kan man også finne en rekke rengjøringstjenester til kontor her på Yoopies. Ansett individuelle eller profesjonelle rengjørere - det som passer for deg og din bedrift.
  Takket være Yoopies trenger man ikke lenger å gå gjennom et rengjøringsfirma. Vår plattform hjelper deg med å finne en rengjører basert på et bredt utvalg av kriterier, inkludert område, erfaring og pris. Og det beste er: Yoopies tar ingen provisjon eller formidlingsavgift, så det er opp til deg å avtale prisen med rengjøreren. Så enkelt!

 • Få kontakt med hushjelp i Oslo og resten av Norge!

  Få kontakt med hushjelp i Oslo og resten av Norge!

  Å betro husnøklene dine til noen du ikke kjenner er ikke alltid lett. Det er nettopp derfor Yoopies gir deg tilgang på anmeldelser og anbefalinger til alle rengjøringshjelper på siden.
  Yoopies er så mye mer enn en forbindelse: det er et fellesskap av familier og huseiere som alle hjelper hverandre finne den perfekte rengjøringshjelpen i nærheten. Med Facebook-integrasjon kan du se hvilke av dine venner som allerede har brukt og anbefalt rengjøringshjelper nær deg.
  Det kunne ikke vært enklere å finne den perfekte rengjøringshjelpen! Velg enkelt en profil som interesserer deg og kontakt dem enten via telefon eller melding.

Finn en Vaskehjelpjobb

Kom i gang!