Loading...

Martine B., hundepasser i Solbergelva (3057)

 • 21 år, < 1 års erfaring

 • , 99kr/dag
 • Luftetur
 • Besøk
 • Dyrepass hjemme hos dyrepasser
 • Dyrepass hjemme hos eier
 • Språk:
  Norsk (Morsmål) , Polsk (Nybegynner ) , Engelsk (Middels )
 • Nasjonalitet:
  Norsk
 • Erfaring:
  < 1 års erfaring
 • Sertifikat Ja
  Førstehjelpskurs Nei
 • Tilgang til kjøretøy Ja
  Har barn Nei
MELDING

DYREPASS, BARNEPASS, HANDLING

Hei, jeg er en jente på 20 år med godt humør som er ferdig utdannet helsefagarbeider, og som nå søker nye utfordringer. Jeg har prøvd meg smått i barnehage før på utplassering og likte dette veldig godt. Som helsefagarbeider har jeg lært meg å være rolig når dette trengs og se situasjoner fra flere vinkler. Jeg tar utfordringer på strak hånd og lærer det meste kjapt når jeg har fått opplæring i det. Jeg er veldig vant med barn da jeg selv er tante til 5 små og jeg er vant med barn fra når jeg var svømmetrener da jeg hadde ansvaret for opp til 15 stk om gangen.
*Jeg har også mange hunder i familien og er generelt veldig vandt med dyr. Jeg har selv tenkt på å anskaffe med hund og vet hvor mye jobb hund og andre type dyr kan gjøre så ditt dyr ville hatt det godt med meg. Glad i å være ute å gå tur samtidig som at jeg kan tilby treff med andre hunder over lengere pass perioder av dyr hvis det er ønseklig.
*Men handling her mener jeg handling til personer som ikke klar det selv.
Mvh Martine Boldvik

Tilgjengelighet Martine

Oppgaver Martine kan hjelpe til med

Ingen detaljer oppgitt

Martine sine anmeldelser

Profesjonell erfaring: < 1 års erfaring

 • Fra 01-2013 Til 08-2019

  Utdanning August 2017–August 2019 Lærling i Bø i Telemark Helsefagarbeider August 2015–juni 2017 Åssiden Vgs Helsefagarbeider vg1 og vg2 Erfaring August 2017- August 2019 Lærling som helsefagarbeider Jeg har vært halvt år på somatisk avdeling, halvt år på skjerma enhet, halvt år i PU-bolig og halvt år i hjemmesykepleia 2013-2017 Nedere Eiker svømmeklubb Jeg har vært svømmetrener for barn mellom ca 5-15 år Våren 2017 Utplassering på Hagelund bofelleskap Jeg har vært utplassert i 7 uker Høsten 2016 Utplassering på Saniteten bo og servicesenter Jeg har vært utplassert i 7 uker Annet Språk Norsk: Morsmål Engelsk: Bra skriftlig, bra muntlig Førekort Klasse B Om meg Jeg er en som tar ansvar og initiativ, og ingen oppgaver er for store. Sier fort ja hvis noen spør om hjelp og tar utfordringer på strak hånd.

Mer om Martine

Hei, jeg er en jente på 20 år med godt humør som er ferdig utdannet helsefagarbeider, og som nå søker nye utfordringer. Jeg har prøvd meg smått i barnehage før på utplassering og likte dette veldig godt. Som helsefagarbeider har jeg lært meg å være rolig når dette trengs og se situasjoner fra flere vinkler. Jeg tar utfordringer på strak hånd og lærer det meste kjapt når jeg har fått opplæring i det. Jeg er veldig vant med barn da jeg selv er tante til 5 små og jeg er vant med barn fra når jeg var svømmetrener da jeg hadde ansvaret for opp til 15 stk om gangen. *Jeg har også mange hunder i familien og er generelt veldig vandt med dyr. Jeg har selv tenkt på å anskaffe med hund og vet hvor mye jobb hund og andre type dyr kan gjøre så ditt dyr ville hatt det godt med meg. Glad i å være ute å gå tur samtidig som at jeg kan tilby treff med andre hunder over lengere pass perioder av dyr hvis det er ønseklig. *Men handling her mener jeg handling til personer som ikke klar det selv. Mvh Martine Boldvik

Sted

Omtrentlig område