Loading...

Hvordan velge den rette hundepasseren!

Det er morgen og det er på tide å reise fra hunden igjen. Du ser Max stå i gangen med sine triste, brune øyne rettet mot deg med hodet på skakke. Hunder er spesialister på å gi deg dårlig samvittighet! Det kan knuse ethvert dyre-hjerte å reise fra sine firbeinte venner, men her kommer dyrepasserene inn for å redde dagen!

Men hvordan finner man den rette hundepasseren? Etter å ha søkt etter hundepassere i ditt område er det viktig vite at personen du har valgt innehar de fire følgende kriteriene.
Disse tipsene vil hjelpe deg velge den rette hundepasseren for deg på fire steg. Disse tipsene gjelder også de som ønsker å jobbe som dyrepasser - hvordan bli en, hvordan få jobben og hva man kan forvente.

Hund med hundelufter

1. Respekter hundens vaner

Først og fremst er en god hundepasser noen som ikke innfører noen nye regler eller vaner. Det hundepasser bør gjøre er å opprettholde de vanene den firbeinte er vant til ettersom det er slik den har bitt "oppdratt" siden den var en valp.

2. Hold alltid øynene åpne

Hunden du skal passe på er ikke din, så man kan ikke vite sikkert hva den er komfortabel med og hva som gjør den redd. Pass på å holde øynene åpne og ikke la hunden vandre rundt alene.

3. Ikke få panikk

Øyeblikket du bestemmer deg for å passe en hund må du ta med i beregningen at noe kan skje og at du må ta ansvar i en slik situasjon: hunden slipper løs, den havner i en slåsskamp eller den blir skadet i en ulykke. Når dette skjer er det viktigste å ikke få panikk. Tenk klart og handle raskt er nøkkelordene her. Om hunden er skadet må du få den til nærmeste veterinær.

4. Vær kjærlig, men streng om nødvendig

Sist, men ikke minst, vit hvordan man kan tilpasse seg situasjoner. For å kunne få oppmerksomheten til den firbeinte er det viktig å være leken og kjærlig, men også respektert og rolig slik at hunden forstår hvem som er sjefen. Å holde hunder rolig er en ferdighet alle hundepassere bør inneha.

Hund og eier

For mange mennesker er hundene deres nesten like viktige som deres egne barn, for andre er de som deres egne barn. Alle vil jo det beste for sine barn, selv de firbeinte! På Yoopies finner du de beste dyrepasserene i ditt område. Du kan tilpasse søket for å finne noen til å dekke dine behov.

Finn en hundepasser på Yoopies i dag!