Loading...

Hvordan få jobben som barnevakt

Det kan være nedslående å ikke få jobben du har søkt på, og ofte vet man ikke hvorfor man ikke ble valgt. Foreldre går ofte etter de profilene med mest informasjon og interessant tekst. Her er noen tips til hva du kan gjøre for å få jobben selv før du har søkt på den!

Planlegging

1. Skriv en bra annonse

Det første og kanskje det viktigste punktet er å ha en flott annonse. Å skrive en bra annonse vil tiltrekke seg oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere. Skriv om hvilke tjenester du kan tilby og hvilke relevante erfaringer du har fra før. Vær oppmerksom på at det ikke er for mange skrivefeil i teksten. Det kan være en avgjørende når det kommer til hvem av barnevaktene foreldrene ønsker å kontakte.

2. Ha et profilbilde

Foreldre vil gjerne se hvordan deres fremtidige barnevakt ser ut. Last opp et bilde der man ser ansiktet ditt tydelig, og aller helst et bilde der du smiler! Sammen med en fin annonse vil det skape et bilde av hvem du er som person.

3. Vær tilgjengelig

Uansett om du er interessert i jobben eller ikke, er det viktig å svare på meldingene du får. Når du velger å ikke svare på meldinger går svarprosenten din ned, og annonsen din vil havne nederst på listen. Svarer du på alle meldingene du får vil det være større sjanse for å bli kontaktet av foreldre igjen i fremtiden.

4. Skill deg ut

Hva gjør at du skiller deg ut? Har du noen spesielle interesser eller hobbyer du kanskje kan dele i annonsen? Mange foreldre ønsker barnevakter som kan lære barna noe. Spiller du et instrument, eller er du flink til å male? Ta det med i annonsen din! Det vil ihvertfall ikke minske sjansene dine.

5. Vis når du kan jobbe

De fleste foreldre vil sette pris på at du er tydelig på når du kan jobbe og ikke. Å vite at du kan jobbe timene de trenger deg, allerede før de kontakter deg, vil være et stort pluss i boka! I tillegg til å fylle ut timeplanen på plattformen kan du også skrive når du er tilgjengelig i annonsen din.

Enten du vil jobbe som barnevakt, dyrepasser, leksehjelp, hjemmehjelp eller vaskehjelp kan du lage en annonse innen hver av tjenestene i på Yoopies i dag!

Lag en annonse i dag!