Loading...

Hvordan bli Leksehjelp eller Privatlærer: En omfattende guide

Å gi privattimer er en av de beste måtene for studenter å tjene litt ekstra penger på siden. Det er også en morsom og givende sommerjobb!

Det vil alltid være studenter der ute som sliter med fag som for deg kanskje er lett - som matte, kjemi, språk eller historie. Å bli leksehjelp er ikke bare en fin måte å tjene litt ekstra penger på, det er også givende å hjelpe lokale elever og studenter med å få gode karakterer på bare noen måneder. Alt takket være deg! Ved å gjøre dette får du selv også mer kunnskap, og du hjelper deg selv bli en ekspert om du noen gang ønsker å gå videre med studiene.

Privatundervisning

Å bli en vellykket privatlærer

For å bli en vellykket privatlærer må du først bestemme deg for hvilke fag du ønsker å undervise i. Vil du undervise i matte? Kanskje musikk? Eller hva med kjemi? Om du har vanskeligheter med å bestemme deg er det mulig å undervise i flere enn ett fag - men pass på at du det er fag du virkelig kjenner til. Det er også viktig å vite hvilke nivåer du ønsker å undervise i. Du ønsker ikke å være kjent som den privatlæreren som ikke kan svare på grunnleggende spørsmål.

Neste steg er å velge timepris. Hvor mye ønsker du å bli betalt i timen for privattimene dine? Om du ikke er sikker på hva du vil ta kan du sjekke den gjennomsnittlige timeprisen i ditt område., men ikke undervurder deg selv!

Opprette en Profil som Privatlærer

Én av de beste måtene å bli privatlærer på er å lage en profil på en plattform eller nettside som lar deg komme i kontakt med foreldre som ønsker å finne leksehjelp eller barnevakter - som Yoopies. Ved å bruke denne metoden kan du tjene penger og lære alt det grunnleggende du behøver for å bli privatlærer.

Når du har bestemt deg for fagene du ønsker å lære bort kan du starte reklamere for profilen din. Du kan annonsere på mange forskjellige måter avhengig av hva du er komfortabel med. Du kan fortelle venner og familie, enten personlig eller på forskjellige sosiale medier-plattformer. Du kan lage flyers og henge de opp på tavler rundt omkring. En annen måte er å poste ofte i Facebook-grupper og markedssteder foreldre ofte besøker.

Uansett er den beste måten å få din første klient på gjennom nettsiden er å sende informasjon via "jungeltelegrafen". Vær forsikret om at alle du kjenner er klare over at profilen din er på nettsiden hvor de kan finne dine timepriser og tider.

Når du har annonsert nok og fått navnet ditt ut er det på tide å finne din første elev!

Vær Forberedt

Før du kommer til undervisningen har du litt tid mellom møtet med dine elever og deres foreldre (om nødvendig) til å se hva eleven sliter mest med. Derfra kan du lage en undervisningsplan som kan hjelpe eleven med å forstå undervisningsmaterialet og til slutt oppnå de høyeste karakterene. Hva slags hjelp trenger de fra deg? Hvor er det de sitter fast? Du må analysere denne informasjonen slik at du vet hvor du skal begynne.

Tilslutt kan du starte undervisningen. Om du har mulighet bør du sette opp en fast timeplan med denne eleven (ukentlig eller annenhver uke) slik at du har en fast inntekt. På dette stadiet kan du for eksempel tilby en rabatt for neste time om de henviser deg til en annen elev. Når du har din første klient kan du utvide klientbasen.

Gjør At Profilen Utmerker Seg

Om du velger å lage en undervisningsprofil for foreldre som leter er det flott! Du har allerede oppnådd mye. Du lurer kanskje på hvordan du kan få profilen din til å skille seg ut fra resten. Du føler deg kanskje usikker - hvordan velger de deg?

Det er enkelt!

For å kunne få profilen din til å skille seg ut fra resten må du være deg selv. Med din timepris, arbeidstider og fagene du underviser i kan foreldre lett se hvem du er som person. Fortell dem om hva du gjør på fritiden, om du har noen kjæledyr eller om du er involvert i frivilligarbeid. De vil vite hvem de ansetter utover hva du kan tilby av tjenester. Det er viktig å ha en god personlig tilkytning i bunn. Om du er usikker på hva du skal inkludere kan du spørre venner og familie om hjelp. Få de til å skrive det ned på et papir og legg det inn på profilen din!

Snart vil du ha foreldre som kontakter deg gennom nettsiden, kun fordi du har vært åpen og ærlig med dem.

For å oppsummere er privatundervisning er fantastisk måte å tjene litt ekstra penger på mens du hjelper en elev eller student med et fag du allerede er god i. Det er som å gjøre lekser, bare at du får betalt for å gjøre det! Hva kan være bedre enn det?

Om du ikke er typen til å passe barn, men er villig til å undervise kan det å bli privatlærer være den beste måten å tjene penger på som student på leting etter en ekstra -eller sommerjobb.

FINN EN JOBB SOM PRIVATLÆRER